3x POPOLN recept za razstrupljanje, energijo in imunski sistem

od Eva Žontar
May 01, 2016

Naše nove funkcionalne mešanice - Perfectly green, Perfectly energized in Perfectly resistant - zdaj že poznate. Prva razstruplja in hrani, druga poživlja in dviguje koncentracijo, medtem ko tretja poskrbi za močan imunski sistem in zdravje skozi celo leto.

Poleg njihove funkcionalnosti jih odlikuje tudi enostavna uporaba - žličko, dve ali več enostavno zmešate z vodo, ali pa vodo nadomestite s sokom, rastlinskim mlekom ali smutijem. Ker je bila vsaka izmed mešanic razvita z mislijo na to, da bo končni rezultat tudi okusen (in ne le zdrav), so možnosti za njihovo uporabo resnično neomejene. Spodaj vas čaka le nekaj idej za pregrešno dobre napitke, ki si jih lahko privoščite za zajtrk, malico, lahko večerjo ali sladico.

PERFECTLY RESISTANT LEŠNIKOVO MLEKO

Božanski napitek iz lešnikov, ki si ga lahko privoščite samega, ali pa ga uporabite za pripravo zdravih sladoledov, pudingov, ledene kave in drugih sladic brez kravjega mleka. Nenazadnje, služi tudi kot odlična osnova za vse PlanetBIO mešanice in je osnovna sestavina naslednjega recepta (spodaj).

Vse sestavine do gladkega zmešamo v blenderju in po želji precedimo prek vrečke za precejanje. Po želji dodamo še cimet za posebno toplo aromo.

PERFECTLY ENERGIZED


 

Čokoladna nebesa, ki vas bodo z energijo napolnila za cel dan!

Vse sestavine, razen kokosovega mleka, zmešamo v blenderju do gladkega. Smuti vlijemo v kozarec in po vrhu dodamo še nekaj kokosovega mleka. Premešamo in postrežemo.

PERFECTLY CLEAN


Kdaj so vaši najmlajši z veseljem popili rdečo peso in zelenje? Ob tem slastnem jagodnem smutiju se jim bo zdelo, da se sladkajo s sladico!

Vse sestavine do gladkega zmešamo v blenderju, povrh pa posujemo nekaj goji jagod in kakavovih zrn.


Starejši članek Novejši članek