4 ZELENA živila za SPOMLADANSKO VITALNOST

od Eva Žontar
April 08, 2016

Zelena je barva življenja in pomladi, ki se prebuja zunaj. Čeprav je v naravi vitalna energija na višku, pa zgodaj spomladi marsikoga muči spomladanska utrujenost. Zakaj?

Poleg napornega načina življenja, zaradi katerega nam zmanjkuje časa zase, je eden glavnih vzrokov osiromašena prehrana. Narava nas kar sama vabi, da spomladi na svoj jedilnik dodamo več zelenih živil. Ta so koncentriran vir mineralov, vitaminov in antioksidantov, redno uživanje pa se kaže v močnejšem imunskem sistemu, več energije in boljšemu splošnemu počutju. Zaradi visoke koncentracije klorofila in enostavne vključitve v vsakodnevno prehrano še posebej priporočamo 4 visoko funkcionalna zelena živila:

Za najboljše rezultate in ker se med seboj sinergijsko dopolnjujejo, jih uživamo izmenično ali hkrati. Za lažje uživanje vseh hkrati smo pri PlanetBIO poskrbeli z zeleno razstrupljevalno mešanico Perfectly clean (green), ki vsebuje vsa 4 najbolj učinkovita zelena živila. Pripravljena je na mešanje z vodo ali sadnim sokom, odlično pa obogati tudi sadne ali zelene smutije. Ker poleg ječmenove trave, pšenične trave, klorele in spiruline vsebuje tudi baobab, yacon in aloe vero, ugodno vpliva na prebavo in razstruplja telo.


Starejši članek Novejši članek