Decembra obdarujemo nakupe

od Maja Kolar
December 06, 2016

Do konca decembra bomo obdarili vsak nakup v naši spletni trgovini z eno mešanico po vaši izbiri.

Izbirate lahko med:

Perfectly Energized, mešanico, ki pomaga pri delu, športu, učenju ali napornem delovnem urniku. Zdrava in naravna alternativa kavi in energijskim napitkom vas z energijo napolni enakomerno in za dlje časa. Glavne učinkovine mešanice so guarana, kakav in maca, ki delujejo sinergijsko in se medsebojno dopolnjujejo. Edino prisotno sladilo je kokosov sladkor, ki je minimalno predelan.
 
Perfectly Green, mešanico skrbno izbranih rastlinskih sestavin, ki se med seboj dopolnjujejo tako po okusu kot učinkovanju. Navdušila bo vse, ki želite očistiti svoje telo in mu privoščiti le najboljše. Srce mešanice predstavljajo ječmenova trava, pšenična trava in sladkovodni algi spirulina in klorela. Zaradi njihove visoke vsebnosti klorofila je mešanica Perfectly clean živahne zelene barve, med hranili pa izstopajo vitamin A, vitamin C, folna kislina in železo.
 
Perfectly Resistant, skrbno premišljeno mešanico medicinskih gob in antioksidantov, ki skrbi za vaš imunski sistem skozi vse leto. Vsaka sestavina ponuja specifične učinkovine in delovanje, skupaj pa se povežejo v učinkovito obrambo proti slabemu počutju, sezonskim obolenjem in padcem energije. Osnovo mešanice sestavljajo tri medicinske gobe: reishi (Ganoderma lucidum), resasti bradovec (Hericium erinaceus) in pisana ploskocevka (Trametes versicolor). Vse tri se lahko pohvalijo z dolgo zgodovino uporabe v vzhodni tradicionalni medicini, njihovo učinkovitost pa vse bolj raziskujejo in potrjujejo tudi raziskave s strani sodobne medicine.
 

Kako do darila?

Pred zaključkom nakupa izberite, katero mešanico želite za darilo.

Obdarovanje traja do konca decembra oz. do razprodaje zalog.

 

Pelji me v trgovino ->

 


Starejši članek Novejši članek