DELAVNICE: Naravna kozmetika s superhrano

od Eva Žontar
September 29, 2014

NARAVNA KOZMETIKA S SUPERHRANO

Ste mislili, da paše superhrana samo v smutije, sokove, presne sladice in druge stvari za v usta? Narobe!
Superhrana kot dodatek naravni presni kozmetiki učinkovito neguje tudi našo kožo in jo z visoko vsebnostjo antioksidantov ohranja zdravo in žarečo (če ji dodamo še eterična olja, pa tudi dišečo).

Ker je s kozmetiko podobno kot s hrano – najboljša je, če jo pripravljamo sami doma – je ekipa EKO PLEME v oktobru in novembru za vas pripravila 3 delavnice, kjer se boste naučili vse o pripravi naravnih negovalnih izdelkov za telo. Izdelke boste na delavnici tudi sami izdelali in jih skupaj z recepti odnesli domov, ob prijetnem druženju na delavnicah pa boste lahko poskusili tudi superhrano in se okrepčali z zdravimi svežimi smutiji.

Nina Horvat, strokovnjakinja za superhrano, in Melani Kovač, odlična aromaterapevtka z bogatimi izkušnjami, vas vabita na naslednje 3 delavnice:

-21. oktober: IZDELAVA SUPER 100 % NARAVNE KOZMETIKE (večnamenska naravna krema, negovalno olje za okrog oči, regenerativna/čistilna maska za obraz, piling za gladko kožo, negovalna masažna ploščica)
-04. november: DIŠEČA NARAVNA SUPER DARILA (regenerativno maslo za telo, dišeča kopalna ploščica, masažno olje za telo, piling za gladko kožo, dišeča ploščica za telo
-11. november: IZDELAVA NARAVNIH MIL S SUPER HRANO IN ETERIČNIMI OLJI (3 naravna dišeča mila, izdelana po tradicionalnem hladnem postopku)

Trajanje delavnice: 2 uri, od 17.30 do 19.30 ure
Prispevek za udeležbo na delavnici: 60 €
Lokacija delavnic: EKO PLEME, Tomačevo 30A.
Predhodna prijava na: info@ekopleme.si ali info@aromadelavnice.si
 

Veselimo se druženja z vami!


Starejši članek Novejši članek