Izjemen uspeh na sejmu Altermed

od Primož Kastelic
March 24, 2009

Minuli konec tedna, 21. in 22. marca 2009, smo svoje izdelke predstavili na Celjskem sejmu ALTERMED.

Obiskovalce je izredno navdušila možnost preizkusiti surov kakav, goji jagode, marelična jedrca in konopljino seme. Nenavadni okusi, poreklo in lastnosti super živil je navdušilo toliko ljudi, da nam je zmanjkalo sejemske zaloge. Zanimanje za Spirulino v prahu, ječmenovo travo, konopljine beljakovine  v prahu, kakav v prahu, Suma in Maca korenine je preseglo naša pričakovanja.

Obiskovalci so z veseljem, čeprav zadržano, preizkusili tudi eno izmed prvih PRESNIH, VEGANSKIH in BIOLOŠKIH kozmetik v Sloveniji. Enostavni in zanimivi vonji eteričnih olj, zmešani z hladno stiskanimi olji, masli in cvetnimi vodami najvišje kakovosti so jih prepričali in mnogi so s seboj vzelo testne vzorčke, da jih preizkusijo tudi pri svojih prijateljih ali družinskih članih.

Podatka, koliko je bilo vseh obiskovalcev sejma, žal nismo prejeli do pisanja poročila s sejma. Z zagotovostjo pa lahko trdimo, da so izdelki (super hrana in presna naravna kozmetika) navdušili večino tistih, ki so se ustavili pri naši stojnici.

Vsem se najlepše zahvaljujemo, še posebej pa društvu ANGEL.SI, ki nas je vzelo v svoje okrilje in z nami delilo stojnico ter vse prijetne sejemske trenutke.

 


Starejši članek Novejši članek