Kako uporabljati PERFECTLY CLEAN (GREEN)?

od Eva Žontar
April 08, 2016

Zelena mešanica Perfectly clean (green) je razstrupljevalni mix visoko funkcionalnih živil, ki:

  • prispevajo k odstranjevanju strupov in težkih kovin iz telesa
  • spodbujajo prebavo
  • blažijo slabokrvnost
  • dvigujejo nivo energije
  • krepijo imunski sistem
  • višajo vitalnost

Perfectly clean (green) vsebuje štiri najbolj učinkovita zelena živila, ki bi jih bilo zaradi sinergijskega delovanja najbolje uživati hkrati in vsak dan, pa pogosto zmanjka časa za planiranje, nakup in mešanje vseh hkrati. Pri PlanetBIO nam je ta scenarij dobro poznan, zato smo tudi ustvarili čisto enostavno rešitev, ki vsebuje vse v enem. Priprava je čisto enostavna:

1. Odpremo vrečko PlanetBIO Perfectly clean (green) mešaniceStandardni 90-gramski škatlici smo pred kratkim dodali še sašeje za enkratno uporabo. Zaradi praktičnega pakiranja lahko PlanetBIO mešanice uporabljamo v službi, na poti, med dolgotrajnim treningom ali na počitnicah.

2. Vsebino vrečke stresemo v šejker, ki smo ga prej napolnili s poljubno količino tekočine. Za mešanico Perfectly clean (green) še posebej priporočamo pomarančni sok. Njam, poprova meta v mešanici naredi vse skupaj osvežilno in neverjetno okusno!

3. Šejker zapremo in dobro premešamo.

4. Zeleni napitek je pripravljen. Bogat je s klorofilom, minerali, vitamini, vlakninami in aminokislinami, še posebej primeren pa je uživanje zjutraj na tešče. Na zdravje! :)


Starejši članek Novejši članek