NOVO: Popolne mešanice

od Eva Žontar
July 16, 2015

 

Nove PlanetBIO mešanice - FUNKCIONALNE POPOLNE MEŠANICE
 
So stvari v življenju, ki bistveno vplivajo na naše zdravje in dobro počutje. Dvigajo nam kvaliteto življenja in nas delajo vitalne in srečnejše, pa vendar nam v napornem vsakdanu zanje pogosto zmanjka časa. Za ljubeče medosebne odnose, svež zrak in gibanje v naravi boste morali poskrbeti sami, bo pa od zdaj naprej nekoliko bolj dosegljiva zdrava prehrana.
 
PlanetBIO je v sodelovanju z nutricionisti in aktivnimi posamezniki razvil Popolne mešanice, ki nam lahko na pomoč priskočijo vedno, kadar si želimo več zdravja in dobrega počutja, pa ne vemo, kako začeti. Ekološke sestavine rastlinskega izvora smo združili v treh različnih funkcionalnih mešanicah, ki so že pripravljene za mešanje z vodo ali drugo tekočino. Njihova priprava vam vzame le nekaj minut, njihov učinek pa traja še dolgo po tem, ko si jih z užitkom privoščite.
 
Perfectly cleanje zelena mešanica, ki poskrbi za razstrupljanje, občutek lahkotnosti in sveže počutje. Odlična je v zelenih smutijih, radi pa jo imajo celo otroci. Dodatni bonus: obilica folne kisline za nosečke!
 
Perfectly resistantje mešanica medicinskih gob, ki podpira imunski sistem in nas varuje pred sezonskimi obolenji. Deluje proti virusom in bakterijam, v času intenzivnih naporov pa je odličen dodatek v prehrani športnikov.
 
Perfectly energized je okusna čokoladna alternativa kavi, primerna za jutranje zbujanje ali večerno razvajanje. Krepi koncentracijo, zvišuje nivo energije in deluje dolgotrajno in enakomerno.
 
Katera je pa vaša najljubša? :) 
 

 


Starejši članek Novejši članek