Novost v PlanetBIO družini: funkcionalni mešanici za ravnovesje & lepoto

od Eva Žontar
August 21, 2016

PlanetBIO funkcionalnim mešanicam za energijo, razstrupljanje in krepitev odpornosti sta se pridružili dve novi! Ena za resnično lepoto, ki jo izžareva zdravo telo, druga za vzpostavljanje notranjega ravnovesja na vseh nivojih. Tako kot za vse PlanetBIO mešanice tudi za naši “novinki” velja, da vsebujeta izključno ekološke rastlinske sestavine najvišje kakovosti in nobenih konzervansov, arom, barvil ali drugih umetnih dodatkov. Za odličen okus poskrbita liofilizirana banana in kokosov sladkor, naravni nizkoglikemični sladili brez praznih kalorij.

Vse je pripravljeno za enostavno mešanje v okusen, zdrav in visoko funkcionalen napitek!

Perfectly beautiful je prava izbira za vse ženske, ki bi se rade v svoji koži počutile odlično in to izžarevale tudi navzven. Kakovostne rastlinske sestavine z visokim deležem antioksidantov delujejo sinergijsko in krepijo lepoto kože, oči, las in nohtov. MSM, aloe vera in rakitovec bodo poskrbeli, da boste zasijale od znotraj navzven!

Perfectly balanced je visoko funkcionalna mešanica ajurvedskih zelišč in toplih začimb, ki pomirja, vzpostavlja ravnovesje in poskrbi za miren spanec. Njeni glavni učinkovini sta ashwagandha in brahmi, ki krepita čustveno in psihološko ranovesje, vzpodbujata koncentracijo, pomagata pri obvladovanju stresa in zavirata znake prezgodnjega straranja. Mešanica je odlična za pomiritev pred spanjem in v stresnih obdobjih življenja, zaradi bogatega okusa pa je pripravljena na mešanje z vodo ali toplim rastlinskim mlekom.

 


Starejši članek Novejši članek