Obiščite nas 22. in 25. aprila - brezplačna degustacija izdelkov

od Primož Kastelic
April 16, 2009

 

22. april Dan zemlje - Planet TUŠ Kranj - Od 16 do 20 ure

vabimo vas, da se nam pridružite na predstavitvi naših izdelkov v Planetu TUŠ v Kranju točno na Dan zemlje -  22 aprila. Predstavljali bomo našo superhrano proizvajalca Creative Nature, ki je pridobljena brez uporabe pesticidov in ostalih kemikalij, na način prijazen do narave in živali in z zemlji prijaznim kmetovanjem. Predstavili pa vam bomo tudi 100% naravno kozmetiko proizvajalca Raw Gaia, ki je ročno izdelana, presna in polna življenske moči. Brezplačna degustacija izdelkov, tako superhrane kot kozmetike! :)

 

25. april - Ljubljana, Hala Tivoli

3 dni kasneje bomo s svojo stojnico prisotni tudi v Ljubljani, kjer Društvo Zdravo Hujšam organizira letos prvič tek oziroma pohod za boj proti debelosti izpred Hale Tivoli. Pričakovano število udeležencev je cca 700, med samim tekom pa bo potekala animacija za vse družinske člane.

Tudi tukaj bomo predstavljali naše izdelke (superhrana in presna kozmetika), kjer boste lahko preizkusili surov kakav, goji jagode, himalajsko sol, konopljina semena (za jest :)) ter razne vlažilne kreme, cvetne vode, izdelke za otroke in dojenčke, ipd., upamo pa tudi, da bo možnost preizkusiti kakšnega od super-smoothijev.

p.s. Pričakujemo gnečo na stojnicah :)


Starejši članek Novejši članek