Obvestilo za javnost + brezplačni brošuri

od Primož Kastelic
March 17, 2009

Sporočilo za javnostZ marcem je odprla vrata nova spletna bio trgovina Planet Bio. Poleg zdrave ponudbe organsko predelanih, presnih ter veganskih kozmetičnih in prehrambnih izdelkov, Planet Bio vodi družbena odgovornost. 10-odstotkov čistega dobička namenjajo dobrodelnim aktivnostim, v svoj program vključujejo izdelke pravične trgovine.

Planet Bio (www.planetbio.si) so ustanovili nadebudni ljubitelji zdravega načina življenja, ki svoj pozitiven odnos do življenja širijo že s portalom www.svet-je-lep.com »Planet Bio smo ustanovili, ker smo ljubitelji biološke prehrane in smo želeli razširiti izbiro tovrstnih izdelkov.  Ponujamo izdelke, ki jih v Sloveniji do zdaj ni bilo, to sta presna kozmetika in super hrana.«

Planet Bio je glavni zastopnik angleške kozmetike Raw Gaia, ki je izdelana  iz hladno stiskanih in veganskih sestavin, prepojenih z eteričnimi olji. V programu so naravna mila, izdelki za nego telesa in obraza, izdelki za nego dojenčkov in otrok ter masažna olja.  So tudi zastopnik super hrane znamke Creative Nature. Gre za semena, plodove, korenine,  kakavove in konopljine izdelke, pridobljene iz neokrnjenih in rudninsko bogatih predelov sveta.

Poleg ponudbe naravi in uporabnikom prijaznih izdelkov, Planet Bio tudi sicer deluje družbeno odgovorno. »V svoj program poskušamo vključevati izdelke, ki so del pravične trgovine. Že ob ustanavljanju pa smo se odločili, da 10-odstotkov dobička namenimo dobrodelnim aktivnostim. Pomagali bomo pasjemu zavetišču v Horjulu, drugo organizacijo pa še izbiramo.«  Da Planet Bio ne bo le običajna spletna trgovina, temveč pravo stičišče ljubiteljev,  bodo poskrbeli z novicami, koristnimi nasveti ter članki o zdravi prehrani.

Planet Bio - nov odgovoren planet zdravja

--

Brezplačni brošuri:


Starejši članek Novejši članek