Perfectly energized za popolno energijo

od Eva Žontar
December 26, 2016

Vam med prazniki zmanjkuje energije? Perfectly energized vam jo dvigne na naraven in dolgotrajen način!

ZAKAJ PERFECTLY ENERGIZED RES DELUJE?

GUARANA je glavna učinkovina PlanetBIO Perfectly energized mešanice. Vsebuje naravni stimulans kofein, ki ga imenujemo guaranin, če je njegov vir guarana. Drugače kot pri kofeinu iz kave se guaranin zaradi prisotnosti drugačnih vlaknin v kri absorbira počasneje in deluje bolj enakomerno ter dlje časa. Njegov učinek je močan, a stabilen in uravnotežen.

Energijski učinek guarane dopolnjuje criollo kakav, ki vsebuje naravni stimulants teobromin. Poleg tega poskrbi za odlično bogato aromo, ki jo ima le pravi criollo kakav. Za ravnovesje smo dodali maco, ki neguje nadledvično žlezo in preprečuje, da bi se ta zaradi delovanja stimulansov iztrošila.

PlanetBIO Perfectly energized ne vsebuje nobenega sladkorja. Sladkana je z ekološkim kokosovim sladkorjem in lucumo v prahu - obe naravni sladili imata nizek glikemični indeks in ne povzročata nihanj sladkorja v krvi. In da boste v mešanici res uživali, smo dodali še pravo burbonsko vanilijo v prahu - pssst, hranimo jo izključno za naše lastne mešanice in granole!

PlanetBIO Perfectly energized priporočamo v trenutkih, ko nam zaradi obveznosti zmanjka časa za kakovosten počitek. Mešanica je odlična tudi za športnike, da iz sebe na treningih in tekmah iztisnejo kar največ. Ne priporočamo uživanja pred spanjem!


Starejši članek Novejši članek