PlanetBIO ekipa se pridružuje prireditvi v spomin Ruth Podgornik Reš

od Primož Kastelic
February 25, 2013

Športno humanitarno društvo Vztrajaj – NEVER GIVE UP tudi letos vabi tekače, pohodnike in njihove štirinožne prijatelje na humanitarni tek in pohod okoli Blejskega jezera. V spomin na nedavno preminulo prijateljico in svetovno znano športnico Ruth Podgornik Reš so letošnji tek poimenovali po njej, Ruth in tek.

 NEVER GIVE UP prireja športno humanitarno prireditev v spomin na Ruth Podgornik Reš »Ruth in tek« 1.–3. marec 2013

Konec tedna bodo Blejsko jezero poplavili tekači, pohodniki in njihovi štirinožni prijatelji

Ruth Podgornik Reš in Matej MarkovičPrireditev, ki se bo odvijala na sprehajalni stezi okoli Blejskega jezera, se bo začela v petek, 1.3. ob 17h in se zaključila v nedeljo, 3.3. ob isti uri v štartno-ciljnem centru Mala Zaka. Denar, zbran s štartninami, bo v celoti podarjen. Z njimi bodo pomagali dvema zgodbama: denar od štartnin tekačev in pohodnikov bodo namenili šestletni deklici s cerebralno paralizo Zari, denar od štartnin štirinožnih prijateljev bodo namenili društvu za terapijo s pomočjo psov Tačke pomagačke.

V okviru prireditve bodo zaključili tudi dražbo, v okviru katere bodo teden dni pred dogodkom licitirali Ruthin tekaški dres NGU, denar, zbran na dražbi, pa bo namenjen njeni hčerki Pii za študij v tujini.

Preberi celotni prispevek >>


Starejši članek Novejši članek