PlanetBIO na Radiu Express

od Primož Kastelic
January 19, 2010

Radio Express

Radio Express je od 18.1.2010 do 31.01.2010 predvajal simpatičen oglas za našo spletno trgovino in vabi k sodelovanju v nagradni igri.

ČESTITAMO NAGRAJENCEM:

  • Eva Balderman Zver, Škofja Loka
  • Teja Rot, Ljubljana
  • Franci Novak, Lukovica

Nagrajenci bodo obveščeni po e-pošti, pakete pa bodo prejeli v roku 1 tedna.

Nagrade:

  • Maska za obraz - Zelena glina - na soncu sušena 65g
  • Ječmenova trava v prahu - 100% ječmen, 200g
  • Himalajska sol (nemleta, kristalna, ročno kopana, brez primesi) 300g

Hvala vsem za sodelovanje in veselo pričakujte naslednjo nagradno igro. O njej vas bomo obvestili tudi po e-pošti, če nam sporočite vaš e-mail naslov (obrazec levo spodaj).

 

---

Navodila nagradne igre:

Igra je povsem enostavna: na elektronski naslov info@planetbio.si nam napišite, katere izdelke za "razstrupljanje" * nudimo v naši spletni trgovini in sodelujte v žrebanju za privlačne Detox darila, ki jih bomo pripravili iz ponudbe.

* Nasvet: povezava na rubriko Razstrupljanje-Detox se nahaja na levi strani spletne strani :)

Nagradna igra poteka od 18.1. do 31.01.2010. Vse prispele odgovore bomo zbrali in v začetku februarja 2010 izvršili lokalno (izberemo naključno zaporedno številko sodelujočega) žrebanje, in 3 nagrajence obvestili na e-mail naslov. Vaši osebni podatki ne bodo posredovani tretji osebi, darilo-nagrado pa vam pošljemo po Pošti Slovenije. Darila ne morete zamenjati za druge izdelke.

Sodelujete lahko tudi tisti, ki oglasa niste slišali na radiu :) Če pa ste ga slišali, bomo veseli, če nam poveste, kako se vam zdi?

info@planetbio.si

 


Starejši članek Novejši članek