Zablestite v najdaljši noči v letu :)

od Primož Kastelic
December 09, 2009

Prihaja najdaljša noč v letu in ponujamo vam nekaj nasvetov kako pridobiti in ohraniti lepo kožo in zablesteti v vsej svoji lepoti.

 Zablestite v 2010!

Čistilno negovalna maska za mešano, normalno, suho in zrelo kožo

Po 3 do 5 minutah (glina ne sme stati suha na obrazu) sperete z mlačno vodo in se takoj popršite z izbranim hidrolatom, da koži zagotovite vlažnost. Nato še na moker obraz nanesete Revitalizacijsko olje za okoli oči iz plodov Rakitovca in svojo izbrano Raw Gaia kremo.

Možni hidrolati:

 


Čistilno negovalna maska za mešano, mastno in aknasto kožo

  • zamešate 1 žlico (lesena ali plastična, ne kovinska ker kovina izniči delovanje gline) maske iz zelene gline z eno žlico Raw Gaia hidrolata v pasto, ki jo nanesete na očiščen obraz. Izognite se predelu okoli oči.

Po 5 minutah ali prej (ko se glina posuši) sperite z mlačno vodo in se takoj popršite z izbranim hidrolatom in nanesite Revitalizacijsko olje na predel okoli oči in nato še izbrano Raw Gaia kremo.

Možni hidrolati:

Glina globinsko čisti kožo in vleče strupe iz nje. Mešanica s hidrolatom pa vam dodatno terapevtsko neguje kožo. Za predel okoli oči uporabljajte Revitalizacijsko olje za okoli oči, saj s svojimi izbranimi 4 olji preprečuje nastanek drobnih gubic.

 

POMEMBNO!
Vsak dan spijte vsaj dva litra vode dnevno in pojejte čim več (sveže) zelenjave in sezonskega sadja. Izogibajte  se ocvrti hrani, beli moki in sladkorju. Ječmenova trava in Spirulina čistita organizem od znotraj in s tem posledično tudi vašo kožo.    

Še vedno pa velja, da lepota prihaja od znotraj, zato odženite črne misli in naredite prostor smehu in veselju.

Smeh in veselje!


Starejši članek Novejši članek