Začenja se PlanetBIO SMUTI IZZIV!

od Eva Žontar
June 26, 2016

Pri PlanetBIO bomo julija pili smutije! Poletje je najbolj idealen čas, da v svojo vsakodnevno prehrano vnesemo več svežega sadja in zelenjave - in s smutiji to storimo na najbolj okusen, praktičen in eleganten način. Sveže mešanice, ki si jih lahko v nekaj minutah pripravimo v mešalniku, so zaradi obilice hranil in vlaknin zdrav in okusen obrok, ki nam prinese več energije, lepšo kožo in lase, zaščito pred sončnimi žarki in pomoč pri izgubi odvečnih kilogramov.

14-dnevni SMUTI IZZIV bo izgledal tako, da bomo vsako jutro začeli z velikim kozarcem svežega smutija in vabimo vas, da sprejmete izziv-  in se nam pridružite! Da nam  ne bo dolgčas, bomo na našem Facebook profilu vsak dan delili drug slasten recept. Začnemo 1. julija in potem vsak dan točno 14 dni pijemo sveže pripravljene bombe antioksidantov, vitaminov in mineralov. 

Sodelujemo & bogato nagrajujemo!
Vse, kar morate storiti je, da skupaj z nami preizkušate slastne recepte in opazujete, kako se vaše počutje vsak dan spreminja na boljše. Koristne praktične nasvete za optimalno pitje smutijev najdete tukaj. Fotografije vaših kreacij po našem receptu objavljajte na svojem Facebook profilu in v objavo dodajte oznako #PlanetBIOizziv (obvezno svojo objavo nastavite na javno, da bo vidna tudi nam). Več objav delite z ostalimi, več nas bo in bolj bo zabavno!

Mi vas bomo vsak teden bogato nagradili:
•    V petek, 8. julija in 15. julija, bomo izmed vseh objav, ki bodo vsebovale oznako #PlanetBIOizziv, izbrali najbolj izvirno, domiselno, zanimivo, estetsko, smešno ali izstopajočo objavo in jo nagradili z nagradnim SMUTI paketom v skupni vrednosti 71,82 €:

-1x knjigo Superhrana za super smutije (Založba BP)
-1x PlanetBIO Perfectly energized 90g
-1x PlanetBIO Perfectly green 90g
-1x PlanetBIO Perfectly resistant 90g
-3x PlanetBIO Perfectly energized v sašeju
-3x PlanetBIO Perfectly green v sašeju
-3x PlanetBIO Perfectly resistant v sašeju
-1x PlanetBIO ročni mešalnik (šejker) za praktično mešanje funkcionalnih napitkov

•    Vsak ponedeljek v času izziva (4. in 11. julij) bomo na našem Facebook profilu objavili paket PlanetBIO Popolnih mešanic, vi pa boste lahko v komentar označili prijatelja, ki bi se izdelka najbolj razveselil. Izmed vseh komentarjev bomo izžrebali enega, PlanetBIO nagrado pa dobita oba v paru!

•   Ves čas trajanja izziva  (1. – 14. julij) bomo VSAKEMU naročilu nad 20 € na www.planetbio.si podarili PlanetBIO šejker + 3x PlanetBIO Perfectly green v sašeju - skupna vrednost gratis darilca je 5,36€. Hkrati vam tako kot vedno pri nakupu nad 20 € pripada BREZPLAČNA poštnina.

Kako piti smutije? Da bi od smutijev imeli kar največ koristi, je pametno upoštevati nekaj osnovnih pravil. Preberi si jih v tem prispevku.

Si z nami? V pomoč ti bo seznam sestavin, ki jih potrebuješ za 1. teden izziva - najdeš ga tukaj.

 


Starejši članek Novejši članek