Čokoladna granola za energijo

od Planet BIO
May 19, 2017

Čokolada je lahko prvovrsten zajtrk, če uporabimo ekološko pridelav kakav v naravni obliki. Z vami delimo recept za zdravo in nasitno čokoladno granolo, ki je primerna za vsakogar - tudi vegane, sladkorne bolnike, alergike na jajca ali mleko, celo izbirčneže! 

Ovseni kosmiči nas nasitijo za dlje časa, različna semena poskrbijo za hrustljavost in prispevajo beljakovine ter minerale, PlanetBIO mešanica Perfectly energized pa poskrbi za dolgotrajno energijo, povišan nivo koncentracije in večjo fizično vzdržljivost. Idealna kombinacija za naporne ali športno aktivne dni!

Sestavine za hrustljavo čokoladno granolo:

Kokosovo olje stopimo nad soparo in mu primešamo yacon sirup, mandljevo maslo, kakav v prahu in mešanico Perfectly energized. Dobro premešamo in prelijemo čez ostale sestavine, katere smo prej zmešali v večji posodi. Maso porazdelimo na pekač, ki smo prekrili s papirjem za peko, in pečemo na 160°C približno 15-30 minut.

Granolo spravimo v steklen kozarec in jo jemo za zajtrk, skupaj z rastlinskim mlekom (npr. mandljevim, sojinim, konopljinim ali riževim), ali grizljamo kar tako.

Namig: Kadar se nam ne da "packati" v kuhinji ali pa pri roki nimamo sestavin, je PlanetBIO COCOA granola odlična rešitev! ;) 


Starejši članek Novejši članek


0 komentarjev


Komentiraj

Komentarji morajo biti pred objavo pregledani.