Izkušnje športnikov: TINA ROBNIK

od Planet BIO
January 06, 2018

Pri PlanetBIO verjamemo v aktiven & zdrav življenjski slog, zato z največjim veseljem podpiramo vse športnike. Med njimi so tudi profesionalni športniki - Tina Robnik je slovenska alpska smučarka, ki z veseljem preizkuša naše izdelke in jih s pridom uporablja pri svojih športnih uspehih. Takole se nam je oglasila:

Živjo!

Najprej hvala vašo podporo in predvsem za nov paket granol, sem se ga zelo razveselila! :) Pridno uživam tudi ostale PlanetBIO izdelke in opazujem njihov vpliv na moje telo. Trenutno sem ravno prehlajena in imam rahlo vročino, pa bomo videli, če bo kaj pomagalo pri krepitvi odpornosti in hitrejšem okrevanju. Zaenkrat so moje izkušnje takšne:

Granole so res dobre, okusne in po njih se odlično počutim. Razlika s kakšnimi konvencionalnimi prigrizki je očitna in res se občuti, da so v PlanetBIO granolah samo visoko kakovostne in naravne sestavine. Za zajtrk imam vsak dan ovsene kosmiče (po njih se najbolje počutim in mi kaj drugega na ustreza) in tole je super kombinacija: ovseni kosmiči + PlanetBIO granola. Obožujem tak zajtrk in sem res vesela za to novo popestritev, ker imam precej občutljiv želodec za to, kaj zjutraj pojem.

Za Perfectly energized sem že povedala, da sem takoj občutila več energije. Super je v zelenem smutiju ali pa v smutiju, ki ga tudi rada pijem: Perfectly energized, Perfectly resistant, PlanetBIO konopljini proteini, PlanetBIO chia semena in sadje. Se mi zdi super mešanica vsega, kar telo potrebuje po treningu in dejansko vpliva na mišice in počutje po intenzivni aktivnosti. Lahko rečem, da so se mi mišice v obdobju rehabilitacijo hitro okrepile in da sem pridobila na mišični masi... Mislim, da so k temu prispevali tudi omenjeni PlanetBIO izdelki.

PlanetBIO MSM uživam zaradi poškodbe kolena, a glede vpliva težko karkoli rečem. Uživam ga redno vsak dan, ne morem pa vedeti, ali ima dejansko kakšen vpliv na moje koleno. Izvajam namreč toliko različnih terapij, da ne morem vedeti, kako bi bilo, če MSM dodatka ne bi jemala. Lahko pa rečem, da se mi koleno uspešno zdravi.

Vaš camu camu sem vmešala v med in ga te dni pridno uživam. Bomo videli, če bo okrevanje kaj hitrejše, sicer mi je pa mešanica camu camu in medu super okusna.

Spirulino v tabletah uživam zdaj kakšen teden in mi zelo ustreza, nimam nobenih težav po njej. Pazim, da spijem skupaj z njo dovolj vode, o učinkih pa zaenkrat še ne morem poročat. Verjetno tudi zato, ker trenutno uživam toliko različnih stvari za čimprejšnje okrevanje in dvig imunskega sistema, da je nemogoče ločit vse te vplive in jih pripisat točno določenemu živilu.

Z vsemi PlanetBIO izdelki sem zelo zadovoljna in resnično nimam nobene pripombe. Hvala vam za vse in se slišimo!

Tina Robnik


Starejši članek Novejši članek


0 komentarjev


Komentiraj

Komentarji morajo biti pred objavo pregledani.