Rastlinske beljakovinske mešanice PlanetBIO

od Planet BIO
January 08, 2018

PlanetBIO družini ekoloških izdelkov smo dodali izdelke, ki smo jih dolgo razvijali – rastlinske beljakovinske mešanice z ekološkim certifikatom. Na tržišču smo dolgo iskali beljakovine, ki bi jih lahko uživali po športni aktivnosti in se po njih počutili dobro.

 

Komu so namenjene PlanetBIO beljakovinske mešanice?

  • športnikom
  • veganom in vegetarijancem
  • ljudem, ki bi radi zaužili več beljakovin rastlinskega izvora
  • vsem, ki bi radi shujšali (kot nadomestek obroka)
  • kot hranljiv dodatek zajtrku, smutijem in sladicam
  • za krepitev imunskega sistema
  • nosečnicam in doječim mamicam
  • odraščajočim otrokom in najstnikom

Da bi PlanetBIO rastlinske beljakovinske mešanice ustrezale raznolikim potrebam in ciljem, smo razvili 3 različne mešanice:

PlanetBIO NATURAL beljakovinska mešanica s 70% beljakovin
Vsebuje riževe, grahove in bučne beljakovine. Zaradi visokega deleža beljakovin jo priporočamo športnikom po treningu ter vsem ostlaim, ki bi radi povišali vnos beljakovin brez dodatnih hranil.

PlanetBIO COCOA beljakovinska mešanica s 54% beljakovin [obogatena z ječmenovo & pšenično travo]
Vsebuje riževe, grahove in bučne beljakovine. Dodatek ječmenove trave, pšenične trave, yacona in criollo kakava. Zaradi dodanih funkcionalnih živil vsebuje veliko mineralov in je idealna za ljudi, ki ne marajo okusa zelenih živil. Zaradi visoke vsebnosti mineralov še dodatno spodbuja regeneracijo v kombinaciji z beljakovinami. Odlično se poda v čokoladne napitke, šejke, sladolede in peciva.

PlanetBIO BANANA beljakovinska mešanica s 50% beljakovin [obogatena z medicinskimi gobami]
Vsebuje riževe, grahove in bučne beljakovine. Dodatek banane v prahu, yacona in dveh medicinskih gob: reishi in cordyceps. Krepi imunski sistem in varuje pred sezonskimi obolenji, kar omogoča bolj pogoste treninge in hitrejše okrevanje. Učinkovito spodbuja regeneracijo in varuje pred poškodbami.


Starejši članek Novejši članek


0 komentarjev


Komentiraj

Komentarji morajo biti pred objavo pregledani.