Če se eNovice ne vidijo pravilno, si oglejte spletno verzijo. Ta je običajno v redu. :)
Obišči spletno trgovino! | Napiši nam kaj lepega... Pomoč pri naročanju: 041/848-424
 

Spletna trgovina PLANET BIO

eNovice, 28. februar 2011, Cena: 0 EUR

Kakav-konoplja-kokos - Odlična izbira!
Eko vrečka, organic IndiaPLANET BIO PRAZNUJE ↓

1. marca 2011 praznujemo 2. rojstni dan

Vsa naročila, oddana 1. marca 2011, avtomatično dobijo:

 

Pisalo se je leto 2009, ko je slovensko vege sceno presenetila novica o odprtju prve in edine trgovine s presno, vegansko, eko-bio superhrano ter kozmetiko v Sloveniji.

Predstavili smo se z majhnim, a za nas takrat kar zahtevnim naborom izdelkov, ki jih večina še ni dobro poznala. 2 leti kasneje lahko trdimo, da so se vsi izdelki odlično uveljavili v tem majhnem slovenskem prostoru, saj smo vložili ogromno truda, da ste spoznali vse dobre lastnosti teh izdelkov.

Kljub temu, da je bila pot vse prej kot lahka, smo danes izredno ponosni na ustvarjeno spletno skupnost (trgovino, facebook in podporni svet-je-lep portal) in hvaležni vsem vam, ki ste se nam pridružili kot obiskovalec, kupec, simpatizer.

Hvala.

Ekipa PlanetBIO: Gregor, Primož, Nataša, Nina, Boštjan, Matjaž, Eva in vsi ostali občasni pomočniki ter trgovine, ki zastopajo naše izdelke.

 
Prodaja, informacije in pomoč pri naročanju: 041 848 424 | E-pošta

Cenimo vašo zasebnost, zato vaš e-naslov uporabljamo samo za obveščanje iz naše spletne trgovine PlanetBIO. Na naš seznam ste lahko prišli kot kupec, preko kontaktnega obrazca, prijave na eNovice preko spleta ali sejmov in podobno. ODJAVA >>