Vaša nakupovalna košarica je prazna.
Kapow kakavova ploščica (čokolada) je narejena iz sestavin, pri katerih pridobivanje nikoli ne preseže temperature 42 stopinj celzija. S tem je zagotovljeno, da se obdržijo vse pomembne hranljive snovi.
Vse uporabljene sestavine so pridelane naravno, brez prisotnosti kemikalij in pesticidov. Vse spodaj naštete sestavine imajo certifikat ustreznosti in sledljivost.
Uporaba
Kapow kakavove ploščice - čokolade - lahko uživamo tako kot drugo čokolado. Za razliko od navadne čokolade, pri kateri pogosto pojemo celo ploščico in si je zaželimo še več, je za uživanje kakavove ploščice Kapow značilno, da že z 4-5 koščki zadovolji potrebe posameznika po čokoladi. Razlog najdemo v tem, da ta ploščica ne vsebuje praznega sladkorja, ki ob zaužitju povzroči neravnovesje sladkorja v krvi in s tem lažno željo po še. Pravtako vsebuje določene encime, ki izboljšajo prebavo in tako pomagajo telesu, da hitreje zazna ugodne učinke zaužitega hranila.
Kontraindikacije
Niso znane (ni primerno za živali)
Otroci jo obožujejo - Ne vsebuje sladkorja, ni škodljiva, učinki surovega kakava pa zelo ugodno vplivajo na razvoj, počutje in zdravje.