IZZIV ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE

Po poletnih počitnicah, razvajanju na morju in v hribih, uživanju na sončku ter v dolgih poletnih večerih v najboljši družbi, smo se v ekipi PlanetBIO odločili, da z bolj zdravim načinom življenja nadaljujemo tudi jeseni. Zadali smo si, da se odpovemo nezdravim sladkorjem, nezdravi soli in nezdravim maščobam. A kot ponavadi z velikimi koraki ne gre, zato smo si obljubili, da vsak dan naredimo samo eno spremembo. Se nam pridružite? Svojo prijavo oddajte TUKAJ.

Da bomo 14 dni Zdravega izziva lažje preživeli, smo si napisali nekaj nasvetov, s katerimi bomo izziv lažje izvedli:

1. načrtujmo tedenski jedilnik,
2. napišimo si spisek sestavin, ki jih potrebujemo,
3. namočimo stročnice in oreščke za več dni vnaprej,
4. ne kupujmo več nezdravih surovin in izdelkov.

Vse, ki se nam boste pri Zdravem izzivu pridružili, čakajo lepe nagrade :) Pridružite se nam tako, da TUKAJ oddate svoj elektronski naslov, mi pa vam bomo tekom Zdravega izziva pošiljali navodila in nasvete ter z vami delili izkušnje drugih udeležencev Zdravega izziva :) 

Zdravi izziv bo trajal od ponedeljka, 28. 8. 2017, pa vse do nedelje, 10. 9. 2017. Vsem, ki nam boste tekom Zdravega izziva ali po njegovem koncu (vendar najkasneje do 15. 9. 2017) poslali svojo izkušnjo z izzivom, kakšen zanimiv recept ali kaj podobnega (minimalno 300 znakov) na mail ziva@planetbio.eu, bomo poslali DARILO - izdelek PlanetBIO

Vabljeni, da se nam pridružite in tudi vi vsaj 14 dni poskusite preživeti brez nezdravih sladkorjev, nezdravih soli in nezdravih maščob. Prijavite se TUKAJ.

Zdravi izziv - drugi del

zdravi izziv - četrti del