Spletni nakup = varen nakup

Spletni nakup = varen nakup

Drage stranke, obveščamo vas, da kljub izrednim razmeram v naši državi, dostava naših paketov poteka nemoteno in sprejemamo vsa Vaša naročila.

Zaradi priporočil Pošte Slovenije ter varovanja Vašega zdravja in zdravja poštnih uslužbencev, začasno ukinjamo možnost nakupa s plačilom po povzetju.

V izogib širjenju virusa se tako lahko odločite za spletno naročilo s plačilom po predračunu ali preko PayPal-a. V tem primeru vam bo lahko poštar dostavil paket do vašega naslova (pred prihodom vas bo poklical in dogovorili se boste za mesto dostave brez fizičnega kontakta).

Spletni nakup je trenutnih razmerah ena izmed oblik nakupa z minimalnim tveganjem okužbe z novim koronavirusom SARS-CoV-2.

Pri Svetovni zdravstveni organizaciji (WHO) poudarjajo, da posamezniki, ki prejemajo pisma ali pakete, niso izpostavljeni nevarnosti okužbe s koronavirusom SARS-CoV-2. Koronavirusi namreč ne morejo dolgo preživeti na predmetih, kot so pisma in paketi.

V podjetju PlanetBIO dosledno upoštevamo navodila NIJZ (Nacionalni inštitut za javno zdravje) za delovne organizacije v zvezi z novim koronavirusom SARS-CoV-2 pri vseh naših internih dejavnostih in postopkih in tako še dodatno zagotavljamo vašo varnost in dobro počutje ob nakupu.

Kot dodatni ugodnosti vam ob nakupu ponujamo tudi brezplačno poštnino in zares okusno darilce.

Lepo vas pozdravlja ekipa PlanetBIO

Ostanite zdravi!