Spletna verzija | Obišči spletno trgovino! @Pomoč pri naročanju: 041 848 424
eNovice #05 | 01. marec 2012 LinkedIN PlanetBIO      Facebook PlanetBIO      Twitter PlanetBIO

PlanetBIO praznuje 3. rojstni dan in obdari vsak nakup v četrtek, 1.3.

Začni z nakupi v PlanetBIO

Spoštovani prijatelji,

praznujemo tretjo leto obstoja oz. splavitve naše spletne trgovine PlanetBIO, ki je svoja vrata odprla 1. marca 2009. Takrat smo začeli z uvozom dveh tujih blagovnih znamk, nato pa smo izdelke superhrane kmalu začeli zamenjevati z lastno blagovno znamko, ki posledično omogoča boljše cene (z manj ali skoraj nič posrednikov), nadzor kvalitete, vpogled nad izvorom hrane, ipd. Izdelke smo kmalu ponudili v bio trgovine, nato v prodajalne Sanolabor, tudi v nekatere kozmetične salone, drogerije, ... Sedaj nas snubijo tuji distributerji, 1. februarja pa smo odprli evropsko spletno trgovino. Veseli smo, da vztrajamo kljub izzivom in občasnim polenom pod noge :) (slovenski nacionalni šport), da gremo naprej z dobro voljo in iskrenim delovanjem. Hrabri imajo srečo, pravijo.

In ker želimo svoj uspeh deliti tudi z vami, približno 2x mesečno nudimo brezplačne poštnine, vas redno (facebook, spletna stran, enovice) zalagamo z nasveti za pripravo obrokov (smoothie-ji, sokovi, solate, namazi, prigrizki) in občasno naše izdelke ponudimo po res ugodnih cenah.

Za danes pa smo vam pripravili:

  • Vsako naročilo oddano v četrtek, 1.3, obdarimo:
    2 čokoladna tartufa v lični embalaži* :) (glej fotografijo),

  • brezplačna poštnina** od 1.3., do vključno nedelje, 4.3.,

  • vsako naročilo od 1.3. do 4.3. sodeluje v nagradni igri!***

!!! Ker pričakujemo večje število naročil in ker je jutri že petek, je možno, da vsi ne boste dobili paketa takoj naslednji dan, zato ga pričakujte v začetku prihodnjega tedna.

 

* Vrhunske "čokoladne tartufe" je za vas pripravila Barbarella. Obiščite njene delavnice!
Sestavine: indijski oreščki, kakav v prahu, kakavovo maslo, agavin sirup, vanilija v prahu, himalajska sol

** brezplačna poštnina velja za naročila preko spletne trgovine PlanetBIO, minimalno naročilo znaša 20,00€. Naročila s plačilom po povzetju so dražja za znesek 0.96€, katerega vam zaračuna Pošta Slovenije.

*** 1. nagrada: 5 izdelkov PlanetBIO, 2. nagrada 4 izdelki PlanetBIO, 3. nagrada: 3 izdelki PlanetBIO (vse po lastni izbiri)

 

Začni z nakupi v PlanetBIO

Novosti v PLANET BIO trgovini ↓

Novi ekološki izdelki v PlanetBIO trgovini

Kot ste lahko že opazili, smo v mesecu februarju 2012 dodali kar nekaj novih izdelkov, s katerimi si lahko popestrite vaše jedilnike.

Novosti Planet BIO 2012 feb.

  • Indijske oreščke smo dali v povsem enostavno vrečko in jih imamo v omejeni seriji na voljo po res ugodni ceni - 500g le slabih 7 EUR. Po odprodaji zalog tega izdelka predvidoma ne bo več v prodaji.
      
  • Dolgo smo čakali na Maco v kapsulah in sedaj jo imamo. :) Prvorazredno Maco v prahu smo enkapuslirali  v vegi kapsule pri slovenskem ponudniku in rezultat je izjemen! 200 kapsul (vsaka 0.5g) ima ceno slabih 17 EUR.
       
  • Inkovske jagode - mnjam mnjam. Izvrsten vir vlaknin, mineralov, tudi C vitamina. Za 12 EUR  dobite kar 200g teh okusnih jagod, ki jih lahko kombinirate z Goji jagodami, murvami in drugim sadjem v odličnih smoothie-jih.
       
  • Yacon rezine in sirup - odlični PREBIOTIK, sladilo, posladek ali dodatek k drugim zdravim prigrizkom. Ne spreglejte PREMIUM kvalitete sirupa (res izjemnega okusa in teksture, 185ml za 14 EUR) ter zanimivih rezin (6 EUR za 50g) tega južno ameriškega gomolja.

 

Začni z nakupi v PlanetBIO

Altermed in PlanetBIO ↓ ALTERMED 2012, Celje

Kot vsako leto od 2009 dalje, bomo PlanetBIOovci prisotni na Altermedu, kamor lahko pridete preizkusiti naše izdelke, obiskati in spoznati ekipo, pomagati vzdrževati prijetno vzdušje ... :) Naj beseda ne bo konj; omenite nam, da smo obljubili vsakomur, ki izrazi željo, v dar en eko svinčnik. :) Če pa teh eko pisal ne bomo dobili do sejma, se vam bo pa kakšen izmed nas prav lepo nasmehnil. :-) Lahko celo izbirate kdo ... :-)

Lanski Altermed 2011Altermed je sejemska prireditev s katero promoviramo zdrav način življenja, alternativno medicino, zeliščarstvo, naravno kozmetiko in okolju prijazno bivanje. Je največja tovrstna prireditev v Sloveniji. Trend rasti tako razstavljavcev kot obiskovalcev pa kaže na to, da se vse več ljudi zaveda pomena zdravega načina življenja in lastne skrbi za svoje zdravje.

Odpiralni čas:

Petek-nedelja, 16.-18. marec, od 9.00 do 18.00

Lepe sončne dni vam želimo:

Primož, Gregor, Nataša, Nina, Boštjan, Matjaž, Miha, Rasto, Eva, Melani, Katarina, Zoran, Irena

Ekipa PlanetBIO

Brezplačno ↓

Recepti, nasveti, ideje, ...

11 brezplačnih-super receptov za 33-dni

Brezplačna e-knjižica

Barbarella, Green Chef
  

LinkedIN PlanetBIO      Facebook PlanetBIO      Twitter PlanetBIO
 
NAROČILA PREKO SPLETNE STRANI ↓

Cenik za dostavo (že z DDV):

OBRAČUNA PlanetBIO:

  • Nakup nad 60,00 € ..... 0,00 €
  • Nakup do 60,00 € ..... 0,00 €
    (samo v času brezplačne poštnine)

OBRAČUNA Pošta Slovenije ob dostavi:

  • Plačilo po povzetju
    Nakup do 96 € ....... 0,96 €
    Nakup nad 96 € ...... 1% vrednosti

     
  • Po predračunu (TRR)
    ali Paypal
    ..... 0,00 €
Prodaja, informacije in pomoč pri naročanju: 041 848 424 | E-pošta

Cenimo vašo zasebnost, zato vaš e-naslov uporabljamo samo za obveščanje iz naše spletne trgovine PlanetBIO. Na naš seznam ste lahko prišli kot kupec, preko kontaktnega obrazca, prijave na eNovice preko spleta ali sejmov in podobno. ODJAVA >>

  • Plačilne možnosti: po povzetju, plačilo na TRR, PayPal
  • Dostavna služba: Pošta Slovenije | Brezplačna poštnina pri naročilih nad 60,00€
  • Pogoji poslovanja >> | O podjetju