Presna in veganska čokolada MULU SILK se lahko primerja s klasično mlečno čokolado, vendar ne vsebuje mleka ali mlečnih izdelkov! Ta lahka in kremna presna čokolada MULU SILK vsebuje samo naravne sestavine, ki dobrodejno vplivajo na naše počutje. Je popolna čokolada sladkega okusa, ki izpolni še tako zahtevna pričakovanja.
MULU čokolada je ročno narejena pri nizkih temperaturah, zato je bogata z antioksidanti, ki jih ohranijo kakavovi delci. Uporabljene so naravne sestavine, pridobljene na etičen način, brez kemikalij in škropiv. Edinstvene sestavine so združene v receptu, kjer ni mleka, sladkorja, glutena in soje.
Sestavine:
Minimalno 58% kakavovega deleža. Ne vsebuje mleka, sladkorja, glutena ali soje.
Hranite v hladnem in suhem prostoru. Lahko vsebuje sledi oreščkov.
Embalaža je narejena iz papirja, ki se ga 100% reciklira. Tiskano z barvami na rastlinski osnovi. Premazano z lakom na vodni osnovi. Notranji ovoj je biološko razgradljiv.
Kakav
Brez skrbi se prepustite MULU čokoladi, saj je le ta dejansko koristna za vaše počutje! MULU presni čokoladni izdelki so ustvarjeni z najboljšim surovim kakavom iz območja reke Guayas, Ekvador, kjer je kakav pridelan na tradicionalen način v obsegu, ki ga zmorejo okoliški kmetje, brez uporabe škropiv ali kemikalij. Mnogi od njih že imajo certifikat pravične trgovine, ki jih tudi zavezuje da z deževnim gozdom upravljajo odgovorno.
Sestavine niso segrete nad 48 stopinj celzija. Ta nežen način obdelave zagotavlja kakavu, da ohrani svoje ključne učinkovine, hranilne lastnosti, teksturo, okus in antioksidante. Kakavova zrna vsebujejo med 12% in 50% maščobnega deleža odvisno od vrste in pogojev rasti, kar je malo v primerjavi z drugimi oreščki.
Agavin sirup
Agavin sirup je pridobljen iz rastlin, ki rastejo v Mehiki. Tam je poznana predvsem zaradi okusnosti in hranilnosti. Če se rastlina pravilno obdeluje pri nizkih temperaturah, potem ohrani obilo vitaminov, mineralov in encimov, ki jih telo lahko absorbira in uporabi. Agavin sirup ima tudi nizek glikemični indeks.
Vanilija
Blagodejno delovanje vanilije so v Mehiki poznali že stoletja nazaj. Vanilija, ki je uporabljena pri MULU čokoladah, je biološko pridelana na gorskih plantažah Papue Nove Gvineje. Tam majhne kmetije gojijo vanilijo v neokrnjenem okolju, kjer ne uporabljajo herbicidov, pesticidov, insekticidov, kemičnih gnojil ali umetnih dodatkov.
Temna presna in veganska čokolada MULU DARK s kakavovimi zrni,4,49 € |