Spoštovani prijatelji,

s 1.3.2009 smo odprli dolgo pričakovano spletno stran PLANET BIO in naše počutje ob otvoritvi je fantastično. Tako dobro se že dolgo nismo počutili, hkrati pa smo v 6-mesečnem obdobju na poti spoznali še množico krasnih ljudi, ki so z vsem svojim znanjem, dobro voljo in navdušenjem pristopili in pomagali, da se je spletna stran pojavila v slovenskem spletnem prostoru. Vsem najlepša hvala.

Planet bio, bio spletna trgovina, odpira svoja vrata in s ponudbo več kot 30 različnih izdelkov (presna kozmetika za vse generacije ter presna super hrana) nudi tudi otvoritveni 10% popust. Velja do začetka meseca aprila.

Popust izkoristite tako, da pregledate dodane izdelke v "Moja košarica", spodaj v polje KUPONI ZA POPUST vpišete besedico otvoritev (male črke). Sistem samodejno upošteva 10% popust na celotno naročilo.

Kmalu bomo v svojo ponudbo vključili tudi druge prehranske ali kozmetične izdelke, predvsem pa se veselimo "fair trade" eko-vrečk ter čistil za domačo uporabo.

Stremimo, da bo naša ponudba vsebovala izključno izdelke biološke oz. ekološke pridelave/izdelave in pri izbiri bomo strogo upoštevali kriterije, ki v svetu veljajo za tovrstne izdelke.

V primeru vprašanj, komentarjev, predlogov ali pomoči pri naročanju, se obrnite na naš e-mail naslov [email protected], telefonsko številko 041 848 424 ali spletni obrazec.

 

Naš namen?
Z nekaj stavki smo ga opisali tule >>

 

Smoothie-ji in sokovi, ki smo jih pripravljali na otvoritvi: