IDEJE ZA ZDRAVO RAZVAJANJE: Kakavova zrna z yacon čokolado

od Planet BIO
December 04, 2017

PlanetBIO kakavova zrna z yacon čokolado so odlična že sama zase. Na voljo so vam v lični in praktični embalažo, ki bo polepšala vsako kuhinjsko polico in jo lahko  brez težav vzamete s seboj v službo, na izlet ali daljše potovanje. Uporabljate pa jo lahko tudi kasneje, za druge prigrizke in shranjevanje oreščkov, semen, suhega sadja, celo začimb.

Osnovni recept je enostaven: polna pest PlanetBIO kakavovih zrn z yacon čokolado, pohrustana v dobri družbi na čudovit dan. Seveda nudijo PlanetBIO kakavova zrna z yacon čokolado še številne druge možnosti uporabe – vklopite domišljijo in jih uporabite po svoje! Mi vam ponujamo le nekaj idej.

Ideja 1: Vmešajte jih v toplo mleko. Naša izbira je mandljevo mleko, ki si ga lahko en, dva, tri pripravite tudi doma. Dodaten bonus: v toplem mleku se bosta 100 % kakavova pasta in yacon čudovita raztopila in mleko obarvala čokoladno. Mmm...

Ideja 2: Z njimi obogatite puding. Ponujamo vam domač recept, ki prekaša vsak kupljen čokoladni puding: mehak zrel avokado v multipraktiku zmešajte z veliko žlico kakava v prahu, nekaj žlicami javorjevega sirupa in vodo po potrebi. Božansko!

Ideja 3: Potresite jih prek vašega najljubšega sladoleda. Kaj pravite na domač bananin sladoled, v mešalniku pripravljen iz nekaj zamrznjenih banan? Odličen je!

Ideja 4: Uporabite jih pri pripravi energijskih ploščic. Oreščki in suho sadje po želji, za povrh pa še zvrhana skodelica PlanetBIO kakavovih zrn z yacon čokolado (vse skupaj zmešano v multipraktiku), in uspeh je zagotovljen! Odlično za v hribe ali potovanja.

Ideja 5: Primešajte jih jutranjim kosmičem. Lahko skupaj z drugo superhrano – mi imamo še posebej radi goji jagode, navadna kakavova zrna in konopljina semena.

Ostale ideje: 

  • Uporabite jih namesto čokoladnih mrvic in z njimi okrasite torto!
  • Primešajte jih masi za piškotke ali biskvitna peciva.
  • Vmešajte jih v jutranji smuti.
  • V njih povaljajte presne energijske kroglice.
  • Potresite jih po doma pripravljeni čokoladi, še preden se ta strdi.

Imate tudi sami kakšno idejo za uporabo PlanetBIO kakavovih zrn z yacon čokolado? Pišite nam na naš Facebook profil! :) 


Starejši članek Novejši članek


0 komentarjev


Komentiraj

Komentarji morajo biti pred objavo pregledani.