Očistite telo v 3 mesecih

od Planet BIO
December 13, 2016

Prehrana povprečnega prebivalca Slovenije vsebuje premalo hranil, da bi se lahko telo obnavljalo, čistilo in proizvajalo dovolj energije. Še dodatno je telo obremenjeno s pesticidi, konzervansi in drugimi škodljivimi snovmi, ki jih danes vsebuje hrana. To vodi v kronično utrujenost, prekomerno telesno težo, brezvoljnost, oslabljen imunski sistem in na dolgi rok tudi v resnejše bolezni.

Bi radi očistili svoje telo in poskrbeli za dolgotrajno zdravje, optimalno telesno težo in dobro počutje? Pri PlanetBIO priporočamo vsaj 3-mesečno spremembo življenjskega sloga. Sploh ni treba, da je ta drastična! Ogromno boste storili že, če boste v naslednjih treh mesecih upoštevali spodnje nasvete za bolj zdrav življenjski slog.

3-MESEČNI PLAN ČIŠČENJA TELESA:

 1. Vsako jutro spijte velik kozarec mlačne vode, pomešane z malce limoninega soka in zvrhano žličko PlanetBIO Perfectly green mešanice*.
   
 2. Poskrbite za zdrav zajtrk. Privoščite si sveže sadje, zeleni smuti ali PlanetBIO granolo z rastlinskim mlekom.
   
 3. Odpovejte se prigrizkom, še posebej če vsebujejo veliko sladkorja, olja ali soli. Če vas premaga lakota, jo potešite z naravnimi oreščki, suhim sadjem ali PlanetBIO slanimi prigrizki.
   
 4.  Večerja naj bo lahka. Vsaj tri ure pred spanjem ne jejte, da bo lahko telo energijo med spanjem usmerjalo v obnovo in čiščenje.
   
 5. Jejte veliko zelenja. Zelenolistna zelenjava ima veliko sposobnost čiščenja telesa, hkrati pa telo preskrbi z minerali in vitamini. Kadar svežega zelenja ni na voljo, lahko uporabite ekološko zelenje v prahu (alge in trave) ali PlanetBIO Perfectly green mešanico.

Zakaj Perfectly green?

PlanetBIO zelena mešanica že vsebuje vse potrebno za učinkovito čiščenje. V njej smo združili kar 4 zelena živila za čiščenje (spirulina, klorela, ječmenova in pšenična trava), za še večji učinek pa smo dodali aloe vero, yacon in baobab. Vsa omenjena živila ugodno vplivajo na prebavo in čistijo črevesje, kar je osnova za uspešno razstrupljanje.

Mešanica Perfectly green je pripravljena na mešanje z vodo ali sveže stisnjenim sokom, zato je kot nalašč za dni, ko nimamo časa za mešanje zelenega smutija. Na voljo je tudi v majhnih sašejih za enkratno uporabo, ki jih lahko uporabite kjerkoli.


Starejši članek Novejši članek


0 komentarjev


Komentiraj

Komentarji morajo biti pred objavo pregledani.